Logomerking

 

BRODERING

Broderingsmaskiner med nål og tråd logosetter produktet. Dagens maskiner er svært avanserte og gir mange muligheter, fargekombinasjoner og detaljer på en imponerende måte. Bruksområde: direkte på tekstiler, capser, sekker/bagger etc.

Fordel: teknikk som gir lang holdbarhet, god kvalitetsfølelse og gjennomtenkt strategi.

DIGITALPRINT

Skjærer ut digitale transfer på vår printer og påføres på transferpresse. Kan brukes på de fleste kvaliteter. Fordel: fullfargestrykk - ingen begrensning i farger.

ETIKETTER OG ZIPPER

Ønsker du en mer eksklusiv look kan etiketter være et alternativ. Vi kan lage vevde og broderte merker av alle slag. Etikettene kan sys på, broderes, festes med lim eller transfer. Vi har også avtagbare etiketter som kan brukes ved behov uten å sette merke på plagget ditt. Ønsker du fortsatt det lille ekstra så er zipper/tag en god og diskret løsning for å løfte plagget og gjøre det personlig.

LASERGRAVERING

En metode som gir mange muligheter. Graveringen utføres av en lasermaskin som gir enkel, men eksklusiv utførelse. Bruksområde: glass, plast, skinn, tekstil og metall. Fordel: laserens presisjon gir fantastiske muligheter og resultater uansett størrelse.

PLOTTERFOLIE

Skjærer ut ensfarget logo på plottermaskinene våre og påføres dine tekstiler på treansferpresse. Bruksområde: samme som transfer, godt egnet til tall og navn på idrettstøy.

SILKETRYKK

Dette er en grafisk trykkemetode hvor trykkfargen påføres produktet direkte gjennom en stram silkeduk. Bruksområde: tekstil, glass, metall og plast. Fordel: hvis du ønsker detaljer, sterke og jevne fargeflater.

SUBLIMERINGSTRYKK

En nokså ny metode hvor fargene i logo/bilde overføres tekstiler ved transferpresse. Bruksområde: tekstiler i 100% polyester, fortrinnsvis hvite tekstiler, golfflagg, refleksvester. Fordel: gir fantastisk fin finish og farger, man "kjenner" ikke overgang mellom logo og tekstil.

TAMPOTRYKK

Perfekt til å logosette strøartikler. Med dagens teknologi kan det påføres 4 fargers trykk på nesten hva det skal være. Bruksområde: golfballer, lighter, solbriller, termoser, kulepenner, krus etc. Fordel: den mest kjente og brukte metoden for å logomerke mindre profileringsartikler. Metoden gir et godt resultat og gode fargemuligheter.

TRANSFERTRYKK

Dette er den mest brukte metoden vår og påføres med transferpresse. Bruksområde: t shirts, jakker, refleksvester, sekker/bagger, arbeidstøy, idrettstøy etc. Fordel: kan trykkes på de aller fleste kvaliteter. Vi trykker gjerne opp større antall og legger i arkiv til senere bruk.

DYP-PREGING

En veldig populær metode, brukes veldig mye blant annet på klær produsert i Østen. En pregemaskin presser en Klisjé (din logo) hardt ned i tekstilene og gir et flott 3D resultat. Bruksområde: Gensere, jakker og t-shirts. Resultatet blir best på større logoer på mellom 10-30cm.